Seværdigheder i nærheden

Legoland

Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND® i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin. Udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House, udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland.

Anmeldelser

4.5/5

Afstand

0 min

GIVSKUD ZOO ZOOTOPIA

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Her er plads svarende til over 120 fodboldbaner med masser af dansk natur og gode hyggehjørner.

Anmeldelser

4.6/5

Afstand

0 min

Juelsminde

Juelsminde har alt det du efterspørger af en ferieby ved den milde jyske østkyst. Lækre spisesteder, sjove aktivitetsmuligheder, flotte strande, butikker og ikke mindst masser af lækker feriestemning. Her kan du nyde livet i smukke sommeromgivelser.

Afstand

0 min

Odense

Odense er en kulturel og historisk by, hvor man tydeligt fornemmer byens lange historie. H.C. Andersen blev født i Odense, og hans livlige fantasi inspirerer fortsat byen.

Samtidig er Odense også en levende og urban by, hvor du har mulighed for at tage deltage i det gode lokale liv, nyde den hyggelige atmosfære, smage på den pulserende madscene eller gå ture i en af byens mange grønne oaser.

Afstand

0 min

Lalandia

Skandinaviens største badeland. Sus ned gennem de sjove vandrutsjebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet, eller nyd livet i et af de varme boblebade. Vandlandet byder også på wellnessoplevelser og afslapning for både børn og voksne.

Anmeldelser

4.3/5

Afstand

0 min