Aktiviteter

Faciliteter på pladsen

Indendørs faciliteter

Servicebygninger hvor alle vores baderum og toiletter er indrettede som aflåselige rum.

Gode køkkenfaciliteter med ovne, mikroovn og kogeplader. Der er også mulighed for at klare opvasken i vores udendørs køkken.

Udendørs faciliteter

Opvarmet swimmingpool med separat børnebassin. Dejligt område med liggestole, og der er gratis adgang, for vores gæster.

Minigolf

Prøv campingpladsens spændende 9-hullers minigolfbane. Giv dine venner eller familie en sjov og udfordrende oplevelse. Banen har 9 huller af varierende sværhedsgrad og ligger lige ved receptionen. Nyd efterfølgende en dejlig kold fadøl eller sodavand. Du kan også købe  is og slik i vores kiosk. Selvom du ikke bor på pladsen, så er du også meget velkommen. Ved grupper over 20 personer vil vi gerne vide besked inden ankomst.

Pr. person 30,-

Krolf

Vi har vores helt egen krolfbane, her på Løgballe Camping. Men hvad er Krolf? Krolf er en krydsning – i vore dage måske nærmere en gensplejsning – af kroket og golf. Halvt kroket, halvt golf, helt sjovt.

Vi har en bane med 12 huller her i vores skønne bakkede landskab. Alt hvad du behøver af kugler og køller til et par hyggelige timer. Det er helt gratis.

I løbet af højsæsonen, kan banen være lukket, hvis der ligger telte på den.

Tag endelig hunden med på ferie og benyt vores egen hundelegeplads

Hunden er menneskets bedste ven, og på Løgballe Camping, har vi tænkt på dette. I det ene hjørne af campingpladsen finder du vores indhegnet hundelegeplads, hvor hunden gerne må være uden snor. Her er plads til masser af leg med din hund. Der hænger høm høm poser ved indgangen, husk at bruge dem!

En lille bøn – er du så hensynsfuld at du bruger hundeposer også uden for campingpladsen.

Planlagte aktiviteter

På Løgballe Camping, tilbyder vi mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Vi hygger tit på bålpladsen med popcorn, snobrød eller pandekager. Det er en skøn måde og starte weekenden eller ferien på.

Vi holder også børnedisko, pool party, kreativt værksted, traktortur til fyret, eller bondegårdsbesøg, træktur på hest,  kæmpekræmmermarked.

I første uge og sidste uge af sommerferien holder vi bedsteforældre/børnebørn uger.

Der er mange fordele for både børn og bedsteforældre ved at holde en skøn ferieuge uden far og mor.

Vi gør vores for at skabe de perfekte rammer, og hygger med jer.

Højskole camping på Løgballe Camping, byder på en blanding af foredrag og sang. I år er det 10. år i træk, vi afholder Højskole Camping.